50 dkg fagyasztott zöldborsó
1 póréhagyma
1 kis pohár tejföl
1 nagy csokor petrezselyem zöldje
fél evőkanál zsír
1 tojás
1 evőkanál liszt
2-3 evőkanál búzadara
10 dkg reszelt sajt
1 csipet sütőpor
só
bors
50 dkg fagyasztott zöldborsó
1 póréhagyma
1 kis pohár tejföl
1 nagy csokor petrezselyem zöldje
fél evőkanál zsír
1 tojás
1 evőkanál liszt
2-3 evőkanál búzadara
10 dkg reszelt sajt
1 csipet sütőpor
só
bors
1 kg barramundi-, azaz tengerisüllő-filé
10 dkg vaj
só
bors
kakukkfű
olívaolaj
citromhéj
A PULISZKÁHOZ:
25 dkg kukoricaliszt
10 dkg reszelt parmezán sajt
10 dkg vaj
5 dl tej
5 dl víz
só
bors
zsályalevál
Utolsó kommentek