50 dkg fagyasztott zöldborsó
1 póréhagyma
1 kis pohár tejföl
1 nagy csokor petrezselyem zöldje
fél evőkanál zsír
1 tojás
1 evőkanál liszt
2-3 evőkanál búzadara
10 dkg reszelt sajt
1 csipet sütőpor
só
bors
50 dkg fagyasztott zöldborsó
1 póréhagyma
1 kis pohár tejföl
1 nagy csokor petrezselyem zöldje
fél evőkanál zsír
1 tojás
1 evőkanál liszt
2-3 evőkanál búzadara
10 dkg reszelt sajt
1 csipet sütőpor
só
bors
1 kg zsenge borsó
30-40 dkg füstölt hús (pl. tarja)
1-2 babérlevél
1 vöröshagyma
1 pohár tejföl
2 evőkanál liszt
kicsi cukor
őrölt pirospaprika
olaj
só
HOZZÁVALÓK:
30 dkg burgonya
25 dkg zöldborsó (kifejtve)
5-6 főtt tojás
2 kis pohár tejföl
4 tojás
1 gerezd fokhagyma
só, bors
vaj a forma kikenéséhez
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
6 dkg pármai sonka
1 kisebb fehér hagyma
50 dkg mirelit zöldborsó
só
bors
Utolsó kommentek