4 evőkanál olaj
5 cikk fokhagyma
2 teáskanál köménymag
1 teáskanál frissen őrölt fekete bors
2 db kb. 80 dkg-os sertéscsülök
1 teáskanál morzsolt majoránna
A három cikk apróra zúzott fokhagymát keverjük el köménymaggal, borssal, majoránnával és olajjal. A húst tisztítsuk meg, legvastagabb részén vágjuk csontig, majd zsíros bőrrészén vagdossuk be. Kenjük be jól a fenti fűszeregyveleggel, és lefedve tegyük pihenni a hűtőbe 3 órányit. Készítsük elő a grillfelszerelést, húzzuk a csülköt forgónyársra, a maradék fokhagymával spékeljük meg, majd sütés alatt gyakran kenegessük a visszamaradt fűszeres olajjal. Negyedórával a sütés befejezése előtt kenjük be a csülköt sörrel mindaddig, míg piros, ropogós felületű lesz.
Utolsó kommentek