40 dkg rizs

80 dkg csirkemellfilé

fehér bors

fél csokor petrezselyem

10 tojás

8 evőkanál kukoricaliszt

4 evőkanál tejföl olaj

30 dkg kínai kel

4 marék leveles spenót

2 szál újhagyma

1 kisebb szál póréhagyma

A szokásos módon megfőzzük a rizst. A csirkemelleket csíkokra vágjuk. Sóval és az aprított petrezselyemmel átforgatjuk, félretesszük.

Felverünk 6 tojást, szép óvatosan hozzákeverünk 5 evőkanál kukoricalisztet, amikor már sűrű a tészta, hozzáadjuk a tejfölt. Sóval, fehér borssal ízesítjük.

A csirkecsíkokat a maradék kukoricalisztbe, majd a masszába mártjuk, és bő zsiradékban kisütjük.

Az apróra összevágott hagymákat és kínai kelt, illetve a spenótot egy serpenyőben forró olajon átpirítjuk, majd hozzáadunk 4 felvert tojást. Épp csak átmelegítjük, hogy a tojás meleg, de még lágy legyen, és az egészet a rizshez keverjük. A húst a tojásoszöldséges rizzsel tálaljuk.