40 dkg fehér húsú tengerihal-filé
50 dkg gomba
1 közepes fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
2,5 dl tejszín
2-3 ág friss kakukkfű
1 kis csokor petrezselyem
5 dkg liszt
2 dkg vaj
5 ek. olívaolaj
só
fehér bors
40 dkg fehér húsú tengerihal-filé
50 dkg gomba
1 közepes fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
2,5 dl tejszín
2-3 ág friss kakukkfű
1 kis csokor petrezselyem
5 dkg liszt
2 dkg vaj
5 ek. olívaolaj
só
fehér bors
1 kb. 1,5 kg-os ponty
1 fej vöröshagyma
1 zöldpaprika,
1 paradicsom
fél citrom
1 dl tejföl
só
késhegynyi őrölt tárkony
1 evőkanál pirospaprika
10 szem fekete bors
késhegynyi fehér bors
2 babérlevél
1 halászlékocka
1 dl száraz fehérbor
80 dkg hal
20 dkg sonka
1 tk. mustár
1 db tojás
1 dl kefir
20 dkg uborka
étolaj
margarin
só
ételízesítő
őrölt bors
őrölt pirospaprika
60 dkg tengerihal-filé
80 dkg karfiol
10 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
3 dkg light margarin
2 dl kefir
1 db tojás
3 dkg sovány reszelt sajt
só
bors
40 dkg hal (4 szelet)
1 dl tejföl
6 dkg liszt
4 gerezd fokhagyma
1 ek. pirospaprika
só
olaj a kisüléshez
Utolsó kommentek