60 dkg tengerihal-filé
80 dkg karfiol
10 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
3 dkg light margarin
2 dl kefir
1 db tojás
3 dkg sovány reszelt sajt
só
bors
A rózsáira szedett karfiolt enyhén sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A halat megsózzuk, borsozzuk, majd margarinon mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A tűzálló tálat margarinnal kikenjük, ráfektetjük a karfiol felét, rárakjuk a halszeleteket, majd befedjük a karfiol másik felével. Rásimítjuk a tojással elkevert kefirt, rászeleteljük a zöldpaprikát és paradicsomot, meghintjük reszelt sajttal és alufóliával lefedve 30-40 percig sütőben süljük. Végül levesszük a fóliát, és a tetejét aranybarnára sütjük.
Utolsó kommentek