1 kg fehér káposzta
4 debreceni kolbász
10 dkg húsos
füstölt szalonna
1 vöröshagyma
1 evőkanál ecet
1 kiskanál köménymag
5 dl csontlé
csipetnyi őrölt bors
só
1 kg fehér káposzta
4 debreceni kolbász
10 dkg húsos
füstölt szalonna
1 vöröshagyma
1 evőkanál ecet
1 kiskanál köménymag
5 dl csontlé
csipetnyi őrölt bors
só
1 kg hízott libaszánytő
1 nagy vöröshagyma 1 púpozott evőkanál zsír vagy 4 evőkanál olaj
1 csapott evőkanál jóféle pirospaprika
kb. 1 kiskanál só
fél mokkáskanál őrölt fekete bors
késhegynyi őrölt kömény
1 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál csípős Piros Arany vagy Erős Pista
1 kg savanyú káposzta
a tálaláshoz: tejföl
Utolsó kommentek