60 dkg pulykamellfilé

60 dkg magozott meggy-, sárgabarack-, ananász- és papaja befőtt vegyesen (lehet másféle gyümölcs is)

5 dkg vaj

kb. 1 csapott kiskanál só

1 kiskanál finomliszt

2 dl főzőtejszín

A pulykamellet 2 centis kockákra vágjuk. A befőtteket lecsöpögtetjük, amit kell, a húshoz hasonló nagyságú kockákra vágunk.

'A Green Pan serpenyőben a vajat megforrósítjuk, majd a húst rárakjuk, és rázogatva, nagy lángon 2-3 perc alatt megpirítjuk. Megsózzuk, a liszttel meghintjük, éppen csak elkeverjük, és a tejszínt ráöntjük. 2-3 percig kevergetve forraljuk, közben ha kell, egy kevés vízzel vagy befőtt lével (a barack vagy az ananász leve a legjobb bele) hígítjuk.Végül a gyümölcsöket hozzáadjuk. Pár csepp citromlével és 1 kiskanálka mézzel is ízesíthetjük, de megbolondíthatjuk egy kevés őrölt fahéjjal, reszelt szerecsendióval, őrölt szegfűszeggel vagy egy kis gyömbérporral is. Párolt rizs illik köretnek hozzá.