15 dkg feta sajt

60 dkg burgonya

1 dl joghurt

fél csokor retek

1 paradicsom

3 sárgarépa

1 vöröshagyma

2 evőkanál zabpehely

1 tojás

4 evőkanál

olaj

fél csokor kapor

bors

Villával szétnyom kódjuk a fetát, majd összekeverjük a joghurttal. Sóval, borssal, finomra vágott kaporral ízesítjük. Meghámozzuk a burgonyát, a répát és a vöröshagymát, mindegyiket finomra reszeljük. A zöldségkeverékhez adjuk a zabpelyhet. a tojást, sózzuk és borsozzuk. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, evőkanállal kis kupaconként beletesszük a tésztát, lenyomkodjuk, és mindkét oldalukat pirosra sütjük. Tálalás előtt tányérra rendezzük. A retekből és a paradicsomból szemet és szájat készítünk rájuk, a fetás krémből teszünk melléjük 1-2 kanálnyit.