15 dkg feta sajt
60 dkg burgonya
1 dl joghurt
fél csokor retek
1 paradicsom
3 sárgarépa
1 vöröshagyma
2 evőkanál zabpehely
1 tojás
4 evőkanál
olaj
fél csokor kapor
só
bors
Villával szétnyom kódjuk a fetát, majd összekeverjük a joghurttal. Sóval, borssal, finomra vágott kaporral ízesítjük. Meghámozzuk a burgonyát, a répát és a vöröshagymát, mindegyiket finomra reszeljük. A zöldségkeverékhez adjuk a zabpelyhet. a tojást, sózzuk és borsozzuk. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, evőkanállal kis kupaconként beletesszük a tésztát, lenyomkodjuk, és mindkét oldalukat pirosra sütjük. Tálalás előtt tányérra rendezzük. A retekből és a paradicsomból szemet és szájat készítünk rájuk, a fetás krémből teszünk melléjük 1-2 kanálnyit.
Utolsó kommentek