60 dkg csirkemellfilé

1 nagy kaliforniai paprika

2 vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 nagy csokor petrezselyem zöldje

25 dkg csiperke

1 körömnyi gyömbér

4 dkg vaj

fekete bors

1 dl alaplé vagy tejszín

Kisebb kockára vágjuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Felforrósítjuk a vajat egy serpenyőben, beleszórjuk a befűszerezett csirkemellet és a nagyobb kockára aprított vöröshagymát meg a zúzott fokhagymát, s kevergetve addig pirítjuk pár percig. Hozzáadjuk a csíkokra vágott kaliforniai paprikát, pár percig együtt pároljuk. Közben ízesítjük a reszelt gyömbérrel. Rátesszük a megtisztított, felszeletelt gombát, és fedő nélkül, időnként megkeverve készre főzzük. Amikor már zsírjára sült a gomba is, felöntjük alaplével vagy a tejszínnel, és jól összeforraljuk. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a felaprított petrezselyem zöldjét. Barna rizzsel tálaljuk.