2 nagy szelet, egyenként 25 dkg-ps. pulykamell

örölt fekete bors

12 szelet pulykasonka

12 szelét trappista sajt

1 üveg (280 gramm) Bonduelle prémium egész gombafejek

12-14 vékony szelet füstölt főtt császárszalonna

2 evőkanál olaj

A pulykaszeleteket lapjában bevágjuk és kihajtjuk úgy, hogy egyenletes vasagságú szélet legyen belőle. Téglalap alakúra kissé kiverjük, mindkét oldalukat megsózzuk, megborsozzuk.

Két nagyobb alufólialapot kiterítünk, enyhén megolajozzuk, és a császárszalonna széleteket egymás mellé ráfektetjük úgy, hogy fölfelé nézzenek. Erre tesszük a pulykamellét, amire először sonka-, majd a sajtszetek kerülnek. Felénk eső oldalukat egy csíkban a lecsöpögtetett gombafejekkel megrakjuk; majd a húst a fólia segítségével föltekerjük.

A fólia két végét ellentétes irányba .rovarjuk, így a göngyölt hús hengeres formájú lesz. Egy serpenyőben, közepesen erős lángon12S-14 percig sütjük, közben többször megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.

4-5 percnyi pihentetés után a fóliából kibontjuk, a pecsenyét vastagabb szeletekre vágjuk, tányérra rakjuk. Burgonyapüré, a vörösboros aszalt szilva, és lecsöpögtetett, vajon pirított gombafejek illenek köretnek hozzá.