160 dkg pulykamellfilé

1 nagy vagy 2 közepes narancs

2-3 grépfrút

fél szál póréhagyma

1 nagy lilahagyma

1 nagy kápia paprika

2 evőkanál olaj

pár csepp tabasco szósz

A pulykamellet felszeleteljük, klopfolni nem kell. Bedörzsöljük sóval meg a narancsok lereszelt héjával, rácsurgatjuk a kifacsart narancslevet így hagyjuk állni.

Közben kifilézzük a grépfrútokat: vastagon meghámozzuk, és a gerezdekből kiemeljük a gyümölcshúst A gyümölcsöt apró kockákra vágjuk. Ugyanígy felaprítjuk a kétféle hagymát és a paprikát is. Pici sóval és pár csepp tabasco szósszal összekeverjük a felaprított gyümölcsöt és zöldséget. A narancsos pulykaszeleteket kevés zsiradékon, közepes lángön pirosra sütjük, a salsával tálaljuk. Nagyobb étkűeknek adhatunk hozzá burgonyapürét