70 dkg filézett pulykamell

15 dkg gomba

1 friss sárgarépa

1 kisebb zellergumó

1 tojásfehérje

2 evőkanál kukoricakeményítő 

2-3 evőkanál szójaszósz

1 csokor metélőhagyma

2 evőkanál olivaolaj

késhenyi őrölt fekete bors

A szójaszószt, a kukoricakeményítőt és a tojásfehérjét jól elvegyítjük, majd beleforgatjuk a csíkokra vágott pulykamellett. Az olivaolajat wokba rakjuk, és folyamatosan kevergetve lepirítjuk rajta a bepácolt húst. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és a karikára szelt sárgarépát és zellert. Sózzuk, borsozzuk, jól átdinszteljük, majd levesszük a tűzről, és megszórjuk a felaprított metélőhagymával. Forrón, párolt zöldségekkel vagy rizzsel tálaljuk.