60 dkg csiperkegomba

1 dl olivaolaj

3 dkg vaj

1 nagyobb vöröshagyma

2 tojás

8 dkg zsemlemorzsa

5 dkg sajt

1 csokor petrezselyemzöld

őrölt bors

A megtisztított gombák szárát kitörjük, a fejeket pedig vékonyan kivajazott tepsibe rendezzük. A vöröshagymát és a gombaszárakat apróra vágjuk, és az olivaoljon megpároljuk. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, majd megszórjuk sóval és borssal. Lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a zsemlemorzsát, és a felvert tojást. Folyamatos keverés közben, mérsékelt lángon besűrítjük. A gombafejeket enyhén sózzuk, borsozzuk, ezután megtöltjük a tojásos masszával. Megszórjuk a lereszelt sajttal, majd tetejére olvasztott vajat csöpögtetünk. Sütőbe toljuk, és közepes hőfokon átsütjük.