30 dkg kockákra vágott grillcsirkemell
2 evőkanál vaj
2 evőkanál liszt
15 dkg szeletelt gomba
1/2 csésze zöldborsó (10 dkg)
1 pohár tejföl (12%-os)
tengeri só
1 kockákra vágott zöldpaprika
őrölt fekete bors
1 fűstölthűs ízű kocka
Vágjuk a csirkét kis kockákra. Melegítsünk vajat egy nagy serpenyőben. Adjuk hozzá a lisztet, és keverjük, amíg nem habzik. Adjuk hozzá a csirkedarabokat, a gombát, a borsót, a tejfölt, a sót és a paprikát, az ízesítőkockát, keverjük folyamatosan. Öntsünk alá kevés vizet, fűszerezzük az őrölt borssal, főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik.
Főtt csuszatésztával, vagy toastkenyér-darabokkal szolgáljuk fel.
Utolsó kommentek