40-50 dkg csirkemell
olaj
húslé
2 evőkanál liszt
vaj
4 dl tej
só
fehér bors
szerecsendió
1 csokor kapor
40-50 dkg csirkemell
olaj
húslé
2 evőkanál liszt
vaj
4 dl tej
só
fehér bors
szerecsendió
1 csokor kapor
50 dkg csirkemell
4 fej gomba
2 fej lilahagyma
30 dkg füstölt szalonna
2 pár baromfivirsli
3 nagy szem burgonya
1 evőkanál olaj
szárnyas-fűszerkeverék
só
bors
pirospaprika
4 db fél kihegyezett hurkapálca
Személyenként:
1 db csirkecomb
10 dkg füstölt szalonna
1-2 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
1 dl tejföl
1 dl fehérbor
1 evőkanál zsemlemorzsa
flekkenfűszer
késhegynyi őrölt bors
4 csirkecomb
kb. 1kg burgonya
1 közepes fej vöröshagyma
1 paradicsom
1 paprika
20 dkg füstölt szalonna
vegeta
só
olaj
2 egész csirkemell
A PÁCHOZ: 4 evőkanál szójaszósz
6 evőkanál étolaj
só
1 mokkáskanál kalocsai vagy csili paprika
3 evőkanál akácméz
olaj a sütéshez
Utolsó kommentek