étolaj a sütéshez
2 nagyobb burgonya
2 dkg vaj
1,25 dl szójaszósz
3 evőkanál méz
1,5 kg csirke (egészben)
só
bors
7 gerezd fokhagyma
1 csokor kakukkfű + 1 evőkanál (apróra vágva)
étolaj a sütéshez
2 nagyobb burgonya
2 dkg vaj
1,25 dl szójaszósz
3 evőkanál méz
1,5 kg csirke (egészben)
só
bors
7 gerezd fokhagyma
1 csokor kakukkfű + 1 evőkanál (apróra vágva)
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál ecet
2 evőkanál étkezési keményítő
5 evőkanál méz
só
őrölt fehér bors
4 csirkemellfilé (kb. 60 dkg)
1-1 piros és sárga húsú paprika, vékony csíkokra vágva
1 vöröshagyma, megtisztítva és nyolc cikkre vágva
1 doboz (kb. 40 dkg) konzerv darabolt ananász, lecsöpögtetve
2 csirkemell (összesen 70-80 dkg)
6 gerezd fokhagyma
1 ág rozmaring
olívaolaj
25 dkg burgonya
25 dkg gesztenye
tej
10 dkg vaj
60 dkg csirkemellfilé
1 nagy kaliforniai paprika
2 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 nagy csokor petrezselyem zöldje
25 dkg csiperke
1 körömnyi gyömbér
4 dkg vaj
só
fekete bors
1 dl alaplé vagy tejszín
60-80 dkg csirke alsócomb
5 dl tejszín
csombor (borsikafű) izlés szerint
só
fehér bors
1 csokor zöld spárga
5 dkg vaj
Utolsó kommentek