80 dkg hal
20 dkg sonka
1 tk. mustár
1 db tojás
1 dl kefir
20 dkg uborka
étolaj
margarin
só
ételízesítő
őrölt bors
őrölt pirospaprika
80 dkg hal
20 dkg sonka
1 tk. mustár
1 db tojás
1 dl kefir
20 dkg uborka
étolaj
margarin
só
ételízesítő
őrölt bors
őrölt pirospaprika
60 dkg rántott hal
5 nagyobb vöröshagyma
A páchoz:
1 liter víz
1,5 dl 10%-os ecet
1 közepes torma frissen reszelve vagy 3-4 evőkanál ecetes torma
3-4 evőkanál cukor
1 csapott evőkanál só
5-6 babérlevél
pár szem bors
2 kis doboz tonhal (kb. 20 dkg)
1 csokor petrezselyem zöldje
1 nagy sárgarépa
1 dl tejföl
1 dl tejszín
4 tojás
10 dkg reszelt sajt
só
bors
csipet szerecsendió
30 dkg penne tészta
10 dkg bacon szeletelve
1 tonhalas konzerv
4 paradicsom
salátalevelek
4 szelet bakonyi rozskenyér
1 kiskanál margarin
1 csokor metélőhagyma
őrölt bors
só
Utolsó kommentek