50 dkg darált sertéshús
2 db nagyobb, főtt és áttört burgonya
1 tojás
1/2 fej reszelt vöröshagyma
sóval
törött bors
50 dkg darált sertéshús
2 db nagyobb, főtt és áttört burgonya
1 tojás
1/2 fej reszelt vöröshagyma
sóval
törött bors
Hozzávalók (7-8 személyre):
1 pecsenyeliba
30 dkg aszalt szilva
0,5 dl rum
fél citrom leve
1 mokkáskanál reszelt citromhéj
ízlés szerint só és törött fekete bors
60 dkg fehérpecsenye (lapocka)
zsiradék
1 fej vöröshagyma
1 fej lilahagyma
2-3 gerezd fokhagyma
2 db paradicsom
2 db paprika, cukkíni vagy egy kisebb új tök
kovászos vagy sózott uborka
2db alma
1 pohár tejföl
1 dl vörösbor
mustár
só
bors
picinyke őrölt koriander
ízlés szerint bazsalikom
oregano
0, 75 kg Vesepecsenye
10 dkg szalonna
20 dkg zsír
1 késhegynyi bors
1 késhegynyi só
2 dl tejföl
petrezselyem
hagyma
gomba
4 db nagy padlizsán
60 dkg darált sertéshús
2-3 db paradicsom
1 fej vöröshagyma
só
bors
csombor
piros paprika
olaj
Az öntethez: 1 l besamel
4 db tojás
Utolsó kommentek