4 evőkanál olaj
5 cikk fokhagyma
2 teáskanál köménymag
1 teáskanál frissen őrölt fekete bors
2 db kb. 80 dkg-os sertéscsülök
1 teáskanál morzsolt majoránna
3 dl sör
4 evőkanál olaj
5 cikk fokhagyma
2 teáskanál köménymag
1 teáskanál frissen őrölt fekete bors
2 db kb. 80 dkg-os sertéscsülök
1 teáskanál morzsolt majoránna
3 dl sör
50 dkg csirkemell
4 fej gomba
2 fej lilahagyma
30 dkg füstölt szalonna
2 pár baromfivirsli
3 nagy szem burgonya
1 evőkanál olaj
szárnyas-fűszerkeverék
só
bors
pirospaprika
4 db fél kihegyezett hurkapálca
25 dkg rizs
só
40 dkg sertés vagy borjúmáj
2 1/2 dl tej
8 dkg húsos szalonna
1 nagy fej hagyma
1-2 piros, húsos paprika
2 sós uborka
3 evőkanál olaj
1 csipetnyi bors
1 csipetnyi pirospaprika
1 csipetnyi majoranna
1 evőkanál kapribogyó
1 cs. petrezselyemzöld
Személyenként:
1 db csirkecomb
10 dkg füstölt szalonna
1-2 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
1 dl tejföl
1 dl fehérbor
1 evőkanál zsemlemorzsa
flekkenfűszer
késhegynyi őrölt bors
Utolsó kommentek