60 dkg pulykamellfilé
60 dkg magozott meggy-, sárgabarack-, ananász- és papaja befőtt vegyesen (lehet másféle gyümölcs is)
5 dkg vaj
kb. 1 csapott kiskanál só
1 kiskanál finomliszt
2 dl főzőtejszín
60 dkg pulykamellfilé
60 dkg magozott meggy-, sárgabarack-, ananász- és papaja befőtt vegyesen (lehet másféle gyümölcs is)
5 dkg vaj
kb. 1 csapott kiskanál só
1 kiskanál finomliszt
2 dl főzőtejszín
2 nagy szelet, egyenként 25 dkg-ps. pulykamell
só
örölt fekete bors
12 szelet pulykasonka
12 szelét trappista sajt
1 üveg (280 gramm) Bonduelle prémium egész gombafejek
12-14 vékony szelet füstölt főtt császárszalonna
2 evőkanál olaj
1-1,5 kg pulykamell
1 sárgarépa
1 csokor kakukkfű
2 vöröshagyma
25 dkg előfőzött, natúr gesztenye
2 tojás
só
60-80 dkg pulykamell egészben
1 cs kapor
50 dkg túró
só
2 tojás
1 piros kaliforniai paprika
zsiradék
60 dkg csontozott pulykacomb
4 dl joghurt
2 nagyobb vöröshagyma
2 evőkanál mandula
2 szál borsmenta
1 citrom
1 evőkanál olívaolaj
őrölt bors
só
Utolsó kommentek