60-80 dkg csirke alsócomb
5 dl tejszín
csombor (borsikafű) izlés szerint
só
fehér bors
1 csokor zöld spárga
5 dkg vaj
60-80 dkg csirke alsócomb
5 dl tejszín
csombor (borsikafű) izlés szerint
só
fehér bors
1 csokor zöld spárga
5 dkg vaj
1 kg kelbimbó
1 fej fokhagyma
25 dkg szeletelt bacon
1 ág rozmaring (vagy egy kávéskanál szárított)
só
bors
cayenne-i bors olívaolaj
2-4 burgonya
fél kiló száraz- vagy tarka- vagy vesebab (talán még fehérbab is lehet)
fél kiló csirkemell
fél kiló hagyma
fél kiló paradicsom
bazsalikom (aki szereti)
babérlevél
só
bors
aki szereti, csili, vagy erős, vagy édesnemes darált erőspaprika
2 deci vörösbor
60 dkg csirkemellfilé
10 dkg szárazkolbász
Fél csokor újhagyma
2 tojás
10 dkg sajt
só
zsiradék
A panírhoz: liszt, tojás, morzsa
60-80 dkg pulykamell egészben
1 cs kapor
50 dkg túró
só
2 tojás
1 piros kaliforniai paprika
zsiradék
Utolsó kommentek