étolaj a sütéshez
2 nagyobb burgonya
2 dkg vaj
1,25 dl szójaszósz
3 evőkanál méz
1,5 kg csirke (egészben)
só
bors
7 gerezd fokhagyma
1 csokor kakukkfű + 1 evőkanál (apróra vágva)
étolaj a sütéshez
2 nagyobb burgonya
2 dkg vaj
1,25 dl szójaszósz
3 evőkanál méz
1,5 kg csirke (egészben)
só
bors
7 gerezd fokhagyma
1 csokor kakukkfű + 1 evőkanál (apróra vágva)
1 kg sertésoldalas
2 babérlevél
6 gerezd fokhagyma
1 ujjnyi gyömbér
só
bors
A marinádhoz:
2 ujjnyi gyömbér
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál barna cukor
1 evőkanál só
2 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
6 dkg pármai sonka
1 kisebb fehér hagyma
50 dkg mirelit zöldborsó
só
bors
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál ecet
2 evőkanál étkezési keményítő
5 evőkanál méz
só
őrölt fehér bors
4 csirkemellfilé (kb. 60 dkg)
1-1 piros és sárga húsú paprika, vékony csíkokra vágva
1 vöröshagyma, megtisztítva és nyolc cikkre vágva
1 doboz (kb. 40 dkg) konzerv darabolt ananász, lecsöpögtetve
25 dkg rizs
1 evőkanál olívaolaj
só
bors
2 doboz konzerv mexikói zöldségkeverék (fagyasztott is lehet, felengedve és lecsöpögtetve)
3 szál petrezselyem, finomra aprítva
4 evőkanál durvára reszelt ementáli sajt
Utolsó kommentek