4 vérnarancs
1,5 kg karaj
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
só
bors
1 vöröshagyma
2 szál rozmaring + a díszítéshez
1.25 dl fehérbor
1.25 dl csirkealapié
1 gerezd fokhagyma
4 vérnarancs
1,5 kg karaj
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
só
bors
1 vöröshagyma
2 szál rozmaring + a díszítéshez
1.25 dl fehérbor
1.25 dl csirkealapié
1 gerezd fokhagyma
5,5 dkg vaj
15 dkg rizs
10 dkg barna cukor
fél kiskanál őrölt fahéj + a tetejére
fél kiskanál só
1,25l tej
másfél kiskanál vaníliakivonat
12 dkg pisztácia (sótlan)
étolaj a sütéshez
6 darab egész konzervszardínia
3 szelet bacon
2 szelet fehér kenyér (héj nélkül]
1 evőkanál vegyes zöld fűszer (petrezselyem bazsalikom, tárkony, snidling)
40 dkg spagetti
1 kisebb lila hagyma
só
bors
1 csipet cukor
17 dkg konzervmakréla
1 kiskanál currypor
1 evőkanál mustár
2 fél evőkanál majonéz
2 evőkanál almaecet
1 evőkanál frissen aprított petrezselyem
0,85 dl olívaolaj
4 sárga, piros vagy narancsszínű kaliforniai paprika
fél fehér hagyma
4 gerezd fokhagyma
só
bors
3 evőkanál vörösborecet
Utolsó kommentek