HOZZÁVALÓK:
30 dkg burgonya
25 dkg zöldborsó (kifejtve)
5-6 főtt tojás
2 kis pohár tejföl
4 tojás
1 gerezd fokhagyma
só, bors
vaj a forma kikenéséhez
HOZZÁVALÓK:
30 dkg burgonya
25 dkg zöldborsó (kifejtve)
5-6 főtt tojás
2 kis pohár tejföl
4 tojás
1 gerezd fokhagyma
só, bors
vaj a forma kikenéséhez
A PECSENYÉHEZ:
60 dkg borjúcomb vagy -lapocka
só
bors
babérlevél
50 dkg vegyes zöldség (hagyma, répa, paradicsom, zeller, gomba)
A KÖRETEKHEZ:
20 dkg hüvelyes cukorborsó
1 evőkanál olaj
1 teáskanál cukor
2-3 nagyobb alma
2 dl tejszín
fél citrom
1 evőkanál keményítő
só
70 dkg nyúlgerinc
3 karalábé
fél vöröshagyma
1 ág friss zsálya
12 dkg vaj
olívaolaj
1 dl fehérbor
1 sárgarépa
só
bors
2 sertés szűzpecsenye (összesen 60 dkg)
paprikakrém (édes vagy csípős)
só
1 fej fokhagyma
1 vöröshagyma_
A GNOCCHIHOZ:
50 dkg főtt burgonya
20-25 dkg liszt
1 tojás
1 nagy csipet só
1-2 evőkanál olívaolaj
1 csokor petrezselyem zöldje
60 dkg pulykamellfilé
60 dkg magozott meggy-, sárgabarack-, ananász- és papaja befőtt vegyesen (lehet másféle gyümölcs is)
5 dkg vaj
kb. 1 csapott kiskanál só
1 kiskanál finomliszt
2 dl főzőtejszín
Utolsó kommentek