60 dkg pulykamell
25 dkg juhtúró
kevés tejföl
10 dkg főtt, füstölt sonka vagy csülök
50 dkg burgonya
2 tojás
2 evőkanál liszt
kapor
só
bors
majoránna
olaj
60 dkg pulykamell
25 dkg juhtúró
kevés tejföl
10 dkg főtt, füstölt sonka vagy csülök
50 dkg burgonya
2 tojás
2 evőkanál liszt
kapor
só
bors
majoránna
olaj
2 egész csirkemell
A PÁCHOZ: 4 evőkanál szójaszósz
6 evőkanál étolaj
só
1 mokkáskanál kalocsai vagy csili paprika
3 evőkanál akácméz
olaj a sütéshez
1 kg barramundi-, azaz tengerisüllő-filé
10 dkg vaj
só
bors
kakukkfű
olívaolaj
citromhéj
A PULISZKÁHOZ:
25 dkg kukoricaliszt
10 dkg reszelt parmezán sajt
10 dkg vaj
5 dl tej
5 dl víz
só
bors
zsályalevál
6 személyre:
1,25 kg savanyú káposzta
50 dkg sertéslapocka
1 kisebb füstölt csülök
3 vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
2 db friss paradicsom
4 evőkanál pirospaprika
2 dl paradicsomlé
25 dkg gersli (árpagyöngy)
só
bors
őrölt kömény
tejföl,
friss kenyér a tálaláshoz
15 dkg feta sajt
60 dkg burgonya
1 dl joghurt
fél csokor retek
1 paradicsom
3 sárgarépa
1 vöröshagyma
2 evőkanál zabpehely
1 tojás
4 evőkanál
olaj
fél csokor kapor
só
bors
Utolsó kommentek