4 pisztráng
2 evőkanál dijoni mustár
10 dkg füstöltsajt-krém
1 kis csokor petrezselyem zöldje
1-2 gerezd zúzott fokhagyma
1 marék pisztácia
só
vaj a tepsi megkenéséhez
citrom és zöldsaláta a tálaláshoz
4 pisztráng
2 evőkanál dijoni mustár
10 dkg füstöltsajt-krém
1 kis csokor petrezselyem zöldje
1-2 gerezd zúzott fokhagyma
1 marék pisztácia
só
vaj a tepsi megkenéséhez
citrom és zöldsaláta a tálaláshoz
60-80 dkg sertéslapocka
15-20 dkg vöröshagyma
1 evőkanálnyi pirospaprika
1 dl paradicsomlé
1 gerezd fokhagyma
só
4-5 zöldpaprika
étolaj
2 dl tejföl
1 evőkanálnyi finomra vágott petrezselyemzöld
40 dkg hal (4 szelet)
1 dl tejföl
6 dkg liszt
4 gerezd fokhagyma
1 ek. pirospaprika
só
olaj a kisüléshez
70-80 dkg csirkemellfilé
2 kisebb cukkini
1 közepes szál póréhagyma
fél dl olívaolaj só
fehér bors
10 evőkanál
majonéz
5 dkg friss torma lereszelve
10 dkg vegyes saláta a tálaláshoz
1 kg sertésoldalas
1 kg-os fehér káposzta
2 gerezd fokhagyma
6 dl húsleves
só
bors
2 húsos paradicsom
2 paprika
2 babérlevél
2 dl tejföl
1 vöröshagyma
3 evőkanál liszt
Utolsó kommentek